Innen indulunk

 
A COMpost Communications társadalmi célú ügynökségnél dolgozó szakemberek nem csupán munkának tekintik a rájuk bízott feladatokat, hanem szenvedéllyel, meggyőződésből végzik azt. 
A COMpost Communications azért jött létre, hogy a megszerzett tudással és tapasztalattal hozzájárulhassunk környezetünk fenntartható fejlődéséhez.
 
 
 
 
 
 

Mindenki kommunikál

Számos kommunikációval és projektmenedzsmenttel foglalkozó cég, szervezet működik Magyarországon, és sokuk nagyon színvonalas munkát végez és szolgáltatást nyújt az Ön számára.
Mi a legjobbak a non-profit területek (kultúra, művészetek, környezet- és természetvédelem, szabadidő, sport, oktatás, turizmus, utazás, hagyományőrzés, egészségügy, fenntartható életmód és fejlődés) népszerűsítésében vagyunk.
 
 
 
 
 
 
Már a diplománkat is a társadalmi célú kommunikáció szerepéről és jelentőségéről írtuk, s azóta is töretlenül ezzel foglalkozunk. We láv beszélni, szervezkedni, egyeztetni, organizálni, tervezni, írni, menni, lelkesedni, egy jó cél érdekében hatékonynak lenni.
 
Amennyiben Ön és cége, vállalata, szervezete mindezen területeken tevékenykedik, s szüksége van profi kommunikátorokra, bízunk benne, hamarosan közösen dolgozunk majd a körülöttünk lévő világ jobbá tételén.
 
 
COMpost Communications, a társadalmi célú ügynökség.