KREATÍV
Kedveljük a kreatív koncepciók kidolgozását, vállalunk szöveg- és beszédírást. Tartalmat adunk akár Internetre, akár kiadványokba, megvalósítható projekteket állítunk össze fenntartható életmód és fejlődés, környezeti nevelés területein.
STRATÉGIA
Tervezünk marketing és marketingkommunikációs stratégiát, komplex kampányokat.
PUBLIC RELATIONS
A public relations területein is sikeresek vagyunk, kialakítjuk a hatékony belső kommunikációs vállalati rendszert. PR cikkeket írunk, újságírói study tour-kat koordinálunk, válság és kríziskommunikációs terveket készítünk.
RENDEZVÉNYEK, EVENT MARKETING
Szeretünk szervezkedni, az évek során többszáz rendezvényt, köztük szakmai fórumokat, csapatépítő napokat, kiállításokat, országos és nemzetközi konferenciákat szerveztünk.
ATL – BTL
TV, rádió, sajtómegjelenéseket vásárolunk, akár regionális, akár helyi szinten optimalizálunk.
ONLINE
Használjuk és kihasználjuk a az Internet adta kommunikációs lehetőségeket, honlapokat tervezünk, tartalmat generálunk, blogolunk.
OFFLINE
Az írott szó varázsát szeretnénk fenntartani, ezért kiadványokat tervezünk és kivitelezünk. Fontos számunkra az írott sajtó, de a sajtó szabadsága is.
KEOP, KEHOP, EFOP, TÁMOP
Ha ezek a rövidítések mondanak Önnek valamit, s szüksége van az Európai Unió által finanszírozott projektjeinek népszerűsítésére, na ebben igazán profik vagyunk.